Neo, Raito ja Monni

Koirapoikien elämää ja tekoja

Ensimmäiset agilitytreenit

Jätä kommentti

Neo kävi juuri ensimmäisissä agilitytreeneissään. Ei varmaan opittu vielä juuri mitään, mutta Neo oli ihan satavarma, että agility on tosi siistiä!

Ensin tehtiin suoraa putkea avustajan kanssa. Putkea ollaankin tehty aiemmin pari kertaa, joten tämä ei ollut sille ihan uusi ilmiö. Hyvin siis sujui. Lisäksi tehtiin muutama kiepautus siivekkeiden välistä ja siihen perään nakkitargetille suoraan eteen irtoamista. Targettihomma oli Neon mielestä vähän pöljää, se olisi mieluummin jatkanut lähileikkiä, eikä meinannut lähteä jonnekin muualle jonkin hikisen nakin takia. Näitä pitää tehdä erikseen ilman esteitä ja ehkä lelu ois kuitenkin tässä parempi palkka.

Muissa treeneissä näkynyt mieltymys kiertää asiat oikealta vasemmalle näkyi myös nyt. Neo tarjosi siivekkeidenkin kanssa hanakasti vasempaan kiertämistä. Pitääkin ihan tietoisesti ottaa kiertämistä toisinkin päin, ettei siitä tule toispuoleinen tekijä. Mä en ole tähän aiemmin puuttunut, koska haluan, että se kääntyy jatkossa merkille vasemman kautta ja tämä on tullut nyt vähän kuin ilmaiseksi.

Pussia tehtiin lopuksi kolme toistoa. Kahdella ensimmäisellä kerralla avustaja piti kiinni, minä kuikuilin pussin toisessa päässä ja pentu juoksi läpi. Kolmannella kerralla avustaja ei sitten enää ehtinyt nappaamaan pennusta kiinni, kun se jo paineli kokonaan kiinni olevan pussin läpi. Kävipäs tähän esteeseen tutustuminen helposti!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s