Neo, Raito ja Monni

Koirapoikien elämää ja tekoja

Uusi vuosi, samat kuviot

Jätä kommentti

Niin yksi vuosi kului taas loppuun ja vaihtui uudeksi. Viime vuosi olikin meidän perheen koirarintamalla aikamoinen. Koskaan ennen ei ole vastaavaa koettu ja toivon mukaan ei tulla koskaan enää kokemaan. Menettäessäni kolme koiraani alle vuoden sisään alkoi jaksaminen olla paikoitellen jo koetuksella. Oli rankkaa elää kolmen risan koiran kanssa ja tietää, ettei niillä välttämättä ollut enää paljoa aikaa jäljellä, mutta vielä rankempaa oli luopua niistä jokaisesta niin lyhyen ajan sisään.
Viime vuoteen mahtui onneksi onnellisiakin koirauutisia, kun helmikuun alussa sain vihdoin hakea kotiin sen kauan odotetun Nyytin pojan! Neosta on ollut meille paljon iloa ja on ollut todella mukavaa palata pitkästä aikaa harrastushommien pariin! Saimme yhteisen taipaleemme viime vuonna hyvälle alulle ja tänä vuonna jatkamme hommia!

Yhtä juhlaa!
Joulu sujui oikein mukavasti. Meillä oli kirjaimellisesti ”villiä melskettä, helinää, helskettä pienten tiukujen, on korvia, tassuja, pulleita massuja, häntiä vilisten”, kun meillä oli aattona yhteensä 9 ihmistä ja 7 koiraa! Osoittautui oikein hyväksi ideaksi lähteä heti aamusta koko porukan voimin metsäretkelle Salmeen, niin saatiin koiraväestä löysät pois ennen kuin pakkauduttiin sisälle. Muut koirat pötköttivätkin sitten aattoillan leppoisasti ja jättivät sähläämisen Neolle, joka uutterasti vispasikin koko pitkän päivän. Eihän sitä nyt voi nukkua, jos on kämppä täynnä ihmisiä ja koirakavereita!

Meidän molemmat bordercolliet

Meidän molemmat bordercolliet

Uusi vuosi vaihtui leppoisasti oman porukan kesken, kun harmillisesti meidän vieraamme eivät päässeetkään tulemaan. Neolla on hauska tapa nukkua selällään ja nostaa jalat seinälle. Samalla rennolla meiningillä se pötkötteli uuden vuoden yönäkin:
IMG_2004

Se ei tosiaan korvaansa lotkauttanut, vaikka naapureiden ampumat paukut kuuluivat meille sisälle todella kovina. Ei ole ennen moista metakkaa kotona ollutkaan. Puolilta öin Neo vilkaisi ikkunasta, kun rakettien valot välkkyivät, mutta eipä nekään jaksaneet sitä sen enempää kiinnostaa. Ihanaa, se on näköjään yhtä äänivarma kuin lappalaiskolmikkokin!

Neon ensimmäinen julkinen esiintyminen
Sain vihdoin itsekin nähdä, miltä Neon treenitouhut näyttää, kun sain nakitettua veljeni kuvaajaksi joulun välipäivinä. Suunnilleen tällä mallilla ollaan tällä hetkellä. Onhan tuossa vielä paljon tehtävää ennen kuin ollaan kisakuosissa, mutta eiköhän se siitä, kun vaan treenataan lisää!
Seuraaminen ei normaalisti ole ihan noin epätasaista sähläämistä. Ja tuo juoksu varsinkin näyttää todella kummalliselta, kun en uskaltanut kunnolla juosta, kun Siivekkään poika tuntui olevan muutenkin vähän lentoon lähdössä… Neo otti hiukan kierroksia, jolloin sen keula tuppaa nousemaan ja lisäksi se alkaa herkästi painamaan. Luoksetulokin näyttää nyt aika roisilta. Mä opetin jokunen viikko sitten (vahingossa) Neon väijymään palkkaa luoksetulojen lopuissa ja sain aikaiseksi ihan kamalat jähmeät luoksetulot. Onneksi sain heti ongelman ilmetessä hyviä vinkkejä ennen kuin touhu pääsi pahemmaksi ja nyt ollaan sitten korjaussarjan jälkeen tässä pisteessä. Koira juoksee päin ja loikkii kuin kajahtanut kenguru 🙂 Mutta koska ajatus on kuitenkin tärkeintä, aion buustata jatkossakin noihin loppuihin vauhtia ja sallin sen myötä pienimuotoisen törmäilynkin. Se on kuitenkin helpommin korjattavissa kuin jähmeät ajatukset.
Klik!

Nyt vaan hiomaan treenisuunnitelmia ja sitten treenaamaan! Jee, tänä vuonna korkataan kisaura!
Jännää lukea pitkästä aikaa kisakalenteria ihan tositarkoituksella!

Loppuun vielä pari kuvaa Neon synttäreiltä. Se kun sai synttärilahjaksi käynnin Hyvinkään uimahallissa. Mukana oli Draama-sisko ja Kriisi-sheltti sekä pari muuta Myytin koiraa: Miilu ja Sansa. Oli tosi kiva reissu ja koirat nauttivat hommasta silminnähden. Tää pitää tehdä joskus uudestaan!

Kriisi, Draama ja Neo

Kriisi, Draama ja Neo

Kriisi ei tullut kertaakaan puoleen tuntiin pois vedestä!

Kriisi ei tullut kertaakaan puoleen tuntiin pois vedestä!

Draama

Draama

IMG_1939

IMG_1927

IMG_1922

IMG_1900

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s