Neo, Raito ja Monni

Koirapoikien elämää ja tekoja

Kesän kynnyksellä

Jätä kommentti

Mitäs me? Eipä juuri mitään. Ollaan Noposen kanssa lenkkeilty paljon ja treenailtu siinä sivussa tokoa ja agia. Toukokuun ajan meitä on hemmoteltu Sari Vähäniityn agitreeneillä ja tänään ollaan menossa vikaa kertaa Sarin koulutettavaksi. Ollut kyllä todella hauskaa ja antoisaa! Neo on paikoitellen väläytellyt oikein hienoja pätkiä. Ihan itsekin hämmästyn, miten hienosti se osaa kulkea, jos vain mulla pysyy homma kasassa. Paino sanoilla: _JOS_MINULLA_pysyy_homma_kasassa. Eli ei tässä ihan hetkeen olla kisauraa korkkaamassa…

Käväisimme myös kuivan maan vepe-treeneissä, joissa Neo oli niin toko-moodissa, ettei hommasta meinannut tulla valmista. Neo oli ihan satavarma, että kyseessä on ihan helkkarin vaikea häiriökontaktitreeni ja se kieltäytyi huomioimasta millään tavalla apuohjaajaa, joka heilutteli nakkeja ja leluja sen naaman edessä. Tyyppi istui tanakasti ja tuijotti minua silmää räpäyttämättä (”katso, miten hienosti osaan olla huomaamatta tuota erikoista tätiä, joka hilluu tuossa noiden nakkien kanssa”). Neo on vähän sitä mieltä, että asiat on tapana hoitaa oman ihmisen kanssa, eikä vieraisiin ihmisiin kiinnitetä huomiota. Lopulta se leikki kyllä ihan hyvin apuohjaajankin kanssa, mutta kuten aina, voitettuaan lelun vieraalta, se kantoi ne minun syliin.
Pitää nyt kotona opettaa sille joku vie-käsky, jolla se veisi kamaa toisille ihmisille ja yrittää sitten uudestaan vepejuttuja vieraan ihmisen kanssa. Mä voisin kuvitella, että vepe sopisi Neolle kuin nyrkki silmään, se on iso, vahva ja se rakastaa ihmisiä ja uimista. Saas kattoo, päästäänkö ikinä ryhmään mukaan, ollaan nyt vain varakoirakkona varsinaiseen treeniporukkaan.

Ja sitten, lisää kuvia! Yritin ottaa Tatusta edustavia kuvia, mutta hölmöilyksihän se taas meni!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s