Neo, Raito ja Monni

Koirapoikien elämää ja tekoja

TOKO SM 2014

Jätä kommentti

Heli ja Tähti, Lilu ja Teppo, Hanna ja Fidzi, Marika ja Raw, (varakoirakko) Satu ja Rhonda ja minä ja Neo.

Heli ja Tähti, Lilu ja Teppo, Hanna ja Fidzi, Marika ja Raw, (varakoirakko) Satu ja Rhonda ja minä ja Neo.

Neon ensimmäinen arvokisareissu sujui mukavasti. Meidän joukkueella oli vuokrattuna mökit Yyteristä ja mikäpä siellä oli ällistelessä kauniilla kesäkeleillä! Tosi hieno paikka!

Kisapäivä oli kätevästi tietenkin ensimmäinen hellepäivä moneen viikkoon ja meidän päästessä kehään iltapäivällä oli jo tukalan kuuma. Onneksi koiran sai pidettyä häkissä suht viileänä, niin se ei ollut aivan läähkä kehässä, vaikka selkeästi lämpö sen olemisessa ja tekemisessa tuntuikin. Kehän jälkeen Neo makasi oikosenaan nurtsilla ja läähätti pallo suussaan. Onneksi kisapaikan lähellä oli lätäkkö, jossa koirat pääsivät uimasilleen.

Itse kokeessa ei tapahtunut ihmeitä. Seuraamiset olivat varsin epätäsmällisiä, Neo änkesi iholle ja vetelehti käännökset, joten molemmista seuraamisista ysit. Liikkeestä maahanmenosta saatiin 9,5, enkä tiedä mistä hyvästä se puolikas piste hävisi, minusta liike oli aivan mainio. Myös videolta nähtynä. Hyppy sen sijaan näytti minun silmään ihan kamalalta, Neo aikaili jotain lähdössä ja hetken jo luulin, ettei se meinaa hypätä lainkaan, kun se lähti niiiin hitaasti hyppyyn. Tuomarin mielestä liike oli kuitenkin ihan ok ja saatiin siitä ja lopuista liikkeistä kympit. Myös kokonaisvaikutus kaikilta tuomareilta täysi 10!
Kokonaistulos siis ALO1 193 p. KP.

Parasta oli kuitenkin se, että Hiiden Haukkujen joukkue sai joukkuekisan hopeaa jääden vain parin pisteen päähän kultamitalista! Joukkueessa kisasivat meidän lisäksi alokkaassa labnou Tähti ja Heli, avossa pumi Teppo ja Lilu, voittajassa bc Raw ja Marika sekä evl:ssä bc Fidzi ja Hanna.

Erityisonnittelut Marikalle ja Raw´lle, jotka voittivat voittajaluokan uskomattoman hienolla tuloksella 305 p!

Teppo, Rhonda, Raw, Fidzi ja Neo. Onko toi Fidzi jossain kuopassa?

Teppo, Rhonda, Raw, Fidzi ja Neo. Onko toi Fidzi jossain kuopassa?

Meidän tiimi Yyterissä.

Meidän tiimi Yyterissä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s