Neo, Raito ja Monni

Koirapoikien elämää ja tekoja

Avoinluokka ok

1 kommentti

No nyt on se avoinkin luokka viimein nähty, eikä mennä toiste. Koepaikkana Riihimäen kennelmajan halli, tuomarina kiltti Packalén. Muutama ilmainen pistekin toki saatiin, mutta olen kyllä kokonaisuuteen hyvin tyytyväinen. Koe aloitettiin yksilöliikkeillä, kun pari kisaajaa oli hiukan myöhässä. Me startattiin kolmantena.

Seuraaminen 9
Hiukan oli ehkä liikaa virtaa suhteessa järkeen. Tämä näkyi sählinkinä ja painamisena. Vasemmalle käännöksessä tuli joku aivopieru, meinasi kääntyä oikealle ja toikkaroi sitten minne sattuu. Ilme kiva, asenne tosi kiva! Pitäisi saada yhdistettyä tähän mielentilaan tarkkuus, niin sit alkais olla jo aika hyvällä mallilla.

Maahanmeno 10
Pääsisi se nopeamminkin maahan. Loppu hyvä.

Luoksetulo 10
Taisin hätiköidä ja sanoa odota-käskyn vasta, kun olin jo liikkeellä, jolloin Neo meinasi lähteä mukaani. Onneksi tämä näkyi vain toisen etujalan pienenä siirtona. Ohops, ens kerralla olen itse tarkempi. Eka luoksetulopätkä oli hiukan hitaampi kuin toinen, ennakoi siis vähän, lisäksi stoppi ei ihan niin tehokas kuin mitä on treeneissä ollut. Oisko ihmetellyt pohjaa, kun ei olla aiemmin matolla stoppailtu? Hiekalla tekee lukkojarrutuksen. Loppu suht ok.

Seisominen 10
Ihan jees, en keksi nillitettävää. Seuraaminen alkoi nyt olla jo asiallisempaa.

Nouto 10
Ei alkanut kyylimään, otti kontaktin ennen haku-lupaa (hitaasti, mutta ottipa kuitenkin)! Ruma kapulan nosto, palautuksessa pieni pyöräytys. Liikkeen jälkeen unohti kapulan ihan tuosta noin vain! Ajatusten hallintatreeni on siis tuottanut tulosta!

Hyppy 10
Ihan ok, varsinkin siihen nähden, etten ole tätä pahemmin treenannut. Oli yylän näköinen esteen takana. Onneksi jatkossa tässä kohtaa on nouto mukana.

Kaukot 10
Vastasi tosi kivasti valmisteluun, oli oikeassa vireessä ja tiesi, mikä temppu on kyseessä. Ekassa siirrossa toinen tassu jäi hiukan edemmäs, muut siirrot aivan priimat jopa nillittäjän mielestä!

Paikallamakuu 10
Viereinen koira nousi melkein heti kun olimme ehtineet piiloon, mutten tiedä, mitä kehässä tapahtui. Neo oli rennon näköinen, kun palasin piilosta, eli eipä kai siellä mitään dramaattista ollut. Lopun perusasento hiukan vajaa. Tuhma!

Kokonaisvaikutus 10
Nyt tää homma tuntui siltä, kun pitääkin! Koira oli aktiivinen, reipas ja iloinen. Alun säpinöitä lukuunottamatta se toimi tarkasti ja mikä tärkeintä, ilman kyylimistä. Vitsit, miten hyvä mieli tuli tästä kokeesta, oli ihanaa olla Neon kanssa kehässä ja meillä oli kivaa yhdessä! Tähän fiilikseen me pyrimme jatkossakin!

Video löytyy täältä: http://youtu.be/cFPhtHkaRSI

Advertisement

One thought on “Avoinluokka ok

  1. Vau! Seuraamisesta 9 ja muuten kympin suora! Mahtavaa! Onneksi olkoon upeasta ykköstuloksesta ja VOI:hin pääsystä. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s