Neo, Raito ja Monni

Koirapoikien elämää ja tekoja

Agi-iloa ja päivitetty toko-vikalista

Jätä kommentti

Agilitytreeneissä on alkanut viime aikoina sujumaan paikoitellen aika mukavasti. Alan pikkuhiljaa päästä kartalle ja sen myötä koirakin pääsee näyttämään paremmin taitojaan. Tokihan homma edelleen välillä leviää käsiin ja koira singahtelee mihin sattuu, mutta silloin tällöin pystymme saavuttamaan radalla sellaisen flow-tilan, etten aiemmin osannut vastaavaa edes kuvitella.

Pääsiäiskisoissa saimme ensimmäistä kertaa homman pysymään hallinnassa kisatilanteessa, mutta nollat jäivät saamatta tyhmien virheiden takia (pari rimaa, keppivirhe ja A:n ylösmeno). Toissa viikonloppuna ensimmäinen rata oli jälleen älytöntä räpellystä: Neo jäi kaksi kertaa keppien tokavikassa välissä töllistelemään minua ja ajautui ulos pujottelusta (mikä juttu tää nyt oli, häh?!), keppimokien jälkeen koko rata meni täysin plörinäksi. Mun on edelleen vaikea saada itseäni kootuksi virheiden jälkeen.
Ekan kammottavan radan jälkeen käytiin verkkaesteillä tekemässä parit kepit ja pääsin palkkaamaan Neon onnistumisista. Kaksi vikaa rataa sujuikin sitten oikein mainiosti ja ylsimme samaan fiilikseen kuin treeneissä parhaimmillaan. Näiltä kivoilta radoilta saimme ekat nollat kisakirjaan ja vieläpä mukavilla sijoituksilla (1. ja 2.). Nyt sitten vikaa nollaa metsästämään!

Seuraavana päivänä oli ohjelmassa HiHan möllitoko, jossa osallistuimme voittajaluokkaan. Päivitettiin vikalistaa sitten koko rahan edestä. Touhu ei näyttänyt eikä tuntunut yhtään siltä kuin olisi pitänyt. Luoksetulon stopit valuivat tosi paljon, ruutu ei meinannut löytyä (oli kyllä tosi vaikea raidallinen varjokohta), kaukot olivat jähmeät kyyläkaukot ja tunnarissakin Neo nosti ensin väärää tikkua. Oi Voi! Onneksi seuraaminen sentään oli siistiä ja skarppia, vaikkei koira ihan parastaan antanutkaan (en itse osannut suhtautua ihan vakavasti möllikokeeseen, jossa oli vieläpä tuttu tuomari ja se näkyy myös koirassa). Käännöksetkin tuli tehtyä oikein asiallisesti. Hyppy- ja metallinoudot myös ok. Pisteitä 266.

Olisi tuolla räpellyksellä oikeassakin kokeessa ehkä joltain puolisokealta tuomarilta ykkönen irronnut, mutta rehellisesti sanottuna meidän pitäisi pystyä kyllä paljon parempaan! Eli se on nyt sitten täsmätreeniä edessä!
Onneksi SM-kisoissa ollaan avoimessa, niin ei tarvitse sitä niin paljoa jännittää.

Viime viikolla äidin lappalais-turjaanit olivat meillä kylässä ja sain napattua niistä pari kuvaa. Kylläpä ne osaavatkin olla somia!

Runne (Fihtolas Aurinkoinen)

Runne (Fihtolas Aurinkoinen)

Haika (Taapanterin Brooke), melkein 10 v.

Haika (Taapanterin Brooke), melkein 10 v.

IMG_8043

Lysti, 5 kk

Lysti, 5 kk

IMG_8066

Myytin Fiksu ja Filmaattinen?

Myytin Fiksu ja Filmaattinen?

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s