Neo, Raito ja Monni

Koirapoikien elämää ja tekoja

Tavoitteet uusiksi

Jätä kommentti

Minulla oli keväällä vähän sellainen ajatus ja tavoite, että olisi kiva saada vepessä alokasluokka läpi tällä kaudella. Enpä olisi arvannut, että tavoite saataisiin hoidettua jo alkukaudesta yhden viikonlopun aikana kahdella kokeella. Jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin luulin vielä viime viikolla, että luokkasiirron saa kolmella ykkösellä, mutta iloisena yllärinä selvisikin, että jo kaksi ykköstä riittää!

Eilen oli Kirkkonummella kauniissa ja tyynessä kelissä meidän ensimmäinen varsinainen vepe-kokeemme soveltuvuuskokeen jälkeen. Kolme ensimmäistä liikettä Neo hoiti kuin vanha tekijä. Viennissä se hiukan ihmetteli erilaista rantaa (jyrkkäreunainen hyppyranta, joka oli jotain aivan muuta kuin meidän ”oman” treenirannan loiva hiekkabiitsi), mutta koska Neolla ei ole tapana takertua pikkuseikkoihin, se vain tyynesti pudottautui järveen ja vei määrätietoisesti esineen veneelle. Seuraavissa liikkeissä se jo hypätä loiskautti komealla loikalla järveen.

Hukkuva on meille suht vieras temppu, koska tätä ei olla päästy juurikaan treenaamaan. Neo lähti eilen hienosti ja hyvällä asenteella hakemaan räpiköivää hukkuvaa, mutta jotenkin se sai taas kieputettua hukkuvan hankalaan asentoon, jolloin se ei saanut kunnolla otetta patukasta. Patukka oli pystyssä koiran suussa ja lenkki ja hukkuvan käsi kulkivat sen leuan alta. Tästä syystä Neon uintiasento muuttui huonoksi ja se laski kahdesti otteensa irti. Kahdesti se kuitenkin kääntyi (käskytin varoilta, mutta uskon, että olisi yrittänyt uudestaan ilman käskyjäkin) ja otti uudestaan kiinni ja toi sen jälkeen hukkuvan hyvin rantaan. Kahdesta otteen parantelusta saatiin miinusta (2 x -2 pistettä).
Eli lopputuloksena ALO1 96/100 pistettä! Jee!

Tänään samassa rannassa meidän koe nro 2. Ja kolme ensimmäistä liikettä sujuivat edelleen kuin rasvattu. Neo hoiti oman osuutensa varmasti ja vahvasti. Hukkuvaa se lähti tänään tuomaan oikein hyvin ilman patukan kanssa puljaamista, mutta ote oli jälleen huono ja pari metriä ennen maalilinjaa sillä oli patukka enää kahden kulmahampaan varassa, jolloin se laski irti. Tällä kertaa se ei lähtenyt itse korjaamaan, mutta uudella käskyllä se kääntyi heti takaisin hakemaan ukkelia ja toimitti sitten ukon hienosti rantaan.
Tänään otteen korjailusta saikin jo kolme miinuspistettä, joten tuloksena lopulta ALO1 97/100 pistettä. JEE!

Eli nyt on vepen alokasluokka hoidettu ja pitää miettiä loppukaudeksi uudet tavoitteet 🙂
Kiitos apuohjaajana toimimisesta Niina ja Marika!

Minua peloteltiin huonolla vepe-onnella, jollen käy uimassa luokanvaihdon jälkeen. Joten siellä me sitten Noposen kanssa uiskenneltiin.

Minua peloteltiin huonolla vepe-onnella, jollen käy uimassa luokanvaihdon jälkeen. Joten siellä me sitten Noposen kanssa uiskenneltiin. Kuva: Marika Heikkinen

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s