Neo, Raito ja Monni

Koirapoikien elämää ja tekoja

Pieni poika isojen poikien luokassa

Jätä kommentti

Yritin heinäkuussa saada koepaikkaa jokaiseen Etelä-Suomen kokeeseen ja muutamaan susirajankin kokeeseen, mutta kaikkialla on edelleen täyttä. Päästiin lopulta varasijalta yhteen evl-kokeeseen ennen sääntömuutosta. Eikä tulos ollut lainkaan pöllömpi.

Anivarhaisella startattiin kohti Kaarinaa, kun koe alkoi jo klo 8. Aikainen mato ja silleen… Startattiin luokan viimeisenä ja odottelua tuli paikallaolojen jälkeen melkein pari tuntia. Siinähän ehti melkein vähän kerätä jännitystä, kun katseli muiden suorituksia. Kaikki liikkeet tehtiin putkeen. Tuomarina oli Harri Laisi ja liikkurina vaimonsa Marketta. Kylläpä olikin hyvin hoidettu kehä! Kaikki oli mietitty vimpan päälle ja suoritus eteni tosi jouhevasti. Tätä on hyvä liikkurointi!

Paikallaistuminen ja -makuu 10
Neo oli molemmissa hyvä ja skarppi, kehänlaidan ihmisten mukaan se oli ollut kuin patsas molemmissa. Makuun alku ja loppu myös hyviä.

Tunnari 8,5
O-ou, tunnari ekana liikkeenä! Neo lähti vähän henkseleitään paukutellen kapuloille, muttei onneksi sählännyt kuin pienen hetken, ennen kuin muisti ottaa nenänsä käyttöön ja keskittyi haisteluun. Treeneissä tämä mielentila on tuottanut välillä sellaisia singerin omaisia tunnareita, kun kaveri ehtii tikata miltei joka tikkuun kiinni.

Ruutu 9,5
Merkki ok (sais olla nopeampi), juoksi hyvin ruutuun, paikka ruudussa hyvä, ennakoi tuhmasti maahanmenon. Luoksetulossa mun oivallinen vepekoirani kiersi ison lätäkön (!!) ja tuli sen takia väärältä puolen luokse. Kieppasi itsensä mun etupuolelta sivulle, jonka jälkeen loppu oli oikein hyvä.

Kaukot 8
Ei jähmeentynyt, pää pysyi auki ja teki ilman ylimääräisiä tepasteluja kaikki siirrot, mutta takajalat nyki vähän sekä s-i, että s-m. Tekniikka ei ihan vielä kestä, seisominen on kauempaa tehtynä kovin etupainoinen ja siitä on vaikea keriä kroppaa taakse.

Seuraaminen 8
Askelsiirtymissä oli puutteita, perusesennotkin oli vähän vinoja ja pakituksessa poikitti. Asenne pysyi hyvänä koko liikkeen ajan, juoksussa tuli yksi tosi huono käännös.

Metalli hyppynouto 9,5
Tämä oli hyvä.

Luoksetulo 9
Stopit valui. Maahanmeno parempi kuin seisominen.

Zeta 9,5 (i-s-m)
Istuminen oli hidas. Seisominen oli tosi hyvä, maahanmeno ei paras mahdollinen. Seuraaminen kautta linjan oikein kivaa ja tarkkaa!

Ohjattu nouto 10
Merkki ok. Merkillä oli aika pitkä viive ja Neo alkoi jo vähän kallistella kapulan suuntaan. Malttoi kuitenkin odottaa lupaa ja haki tosi hyvin. Palautus ok.

Huhhui, meidän eka eeveeällän koe oli siinä! Olipa jännää ja kivaa!

Tuloksena EVL1, 292,5 p. KP ja sij. 1/8.

Nyt sitten aloitetaan toden teolla uusien sääntöjen opiskelu. Osasia ollaan toki jo tehty, mutta kokonaisuus on jokseenkin levällään. Katsotaan sitten myöhemmin, missä vaiheessa lähdetään seuraavan kerran kokeeseen. Ehkäpä sääntömuutoksen jälkeen on hiukan helpompi saada koepaikkoja kuin nyt.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s