Neo, Raito ja Monni

Koirapoikien elämää ja tekoja

Valioyksilö

3 kommenttia

IMG_0055

Huikea päivä, aivan mahtava fiilis ja maailman paras koira. Siinäpä tämän päivän anti lyhykäisyydessään.

Neo Neppari totteli tänään itsensä Suomen Tottelevaisuusvalioksi Riihimäellä oikein mukavalla suorituksella. Tuomarina Marja Ala-Nikkola. Liikkurina Teija Jauhanen, joka pyöritti kehää todella sujuvasti ja selkeästi. Liikkeet paikkisten jälkeen kahdessa osassa.

Paikallamakuu ja istuminen 9 ja 9,5
Istumisessa Neo oli jälleen asettunut parempiin töllistelyasemiin piilon suhteen ja kääntynyt hitusen killiin. (Sehän on jo kuin mikäkin Homer Simpson sohvalla telkkua katsellessaan. Kas kun ei muniaan ala rapsuttelemaan) Maahanmeno suht ok (olen nähnyt parempiakin), makuussa kuikuili jälleen kaula pitkällä, kun on ihan tosi jännää odotella luoksetulo-osuutta! Luoksetulon lopussa pieni pomppu sivulle, josta pistemenetys. Höh, eihän se edes törmännyt.

1. pätkä:
Kiertonoutohässäkkä 9
Maahanmeno ja oikea umpieste. Lähtiessä Neo vilkaisi vasemmalla olevaa kapulaa, mutta juoksi silti hyvin. Hyvä stoppi, tällä kertaa myös onnistunut ja hyvä nosto, hyppy ja palautus. Pistemenetys siitä, että Neo pinkaisi mun taakse liikkurin ”kiitos” sanasta. Kuvitteli saavansa palkkaa, kun osasi olla noin taitava.

Tunnari 9
Sain siliteltyä kierroksia alemmas tässä välissä. Silti meni taas vähän turhan ronskilla asenteella kapuloille ja potkaisi yhtä tikkua mennessään. Muutaman kapulan ohi ehti kulkea nenä alhaalla ennen kuin alkoi ajattelemaan ja haistelemaan. Nopea päätös oikean tikun kohdalla, ei jäänyt arpomaan. Hyvä palautus. Tuomari ei tykännyt, kun rymisteli kapuloille huolimattomasti. En tykkää minäkään.

Kaukot 9
Teknisesti kokolailla siistit kaket, vain yksi pieni nykäys, mutta en tykännyt asenteesta enkä ilmeestä. Oli vähän nihkeän oloinen.

2. pätkä:
Ohjattu nouto 10
Hyvä merkki, hyvä kaari kapulalle, asiallinen nosto ja hyvä palautus. Tykkäsin.

Zeta 8,5
I-S-M. Mä vähän jännäsin tätä ja tötöilin itse istumisen kanssa. Jollei koira mokaa tätä, niin mokataan sitten itse. Hmph. Rytmi ei siis pysynyt tasaisena istumisen kohdalla, muut osasin kävellä rennommin. Lisäksi hortoilin seuraamisessa tyhmästi. Tätä pitäisi treenata enemmän merkkien ja liikkurin kanssa.

Seuraaminen 7
Tuomari ei tykännyt tästä yhtään, enkä ihmettele. Läheisyys on joo ihan kiva juttu, mutta joku raja siiläkin. Neo ei edes painanut järin kovaa, mutta onhan se silti aivan liian tiivis ja nyt myös aivan liian edessä. Jos nyt jotain hyvää, niin pakitus oli tänään tosi hieno!

Luoksetulo 9
Stopit ihan kohtuulliset, lopussa taas pomppu. Ei kuitenkaan osunut.

Ruutu 10
Olipa tosi hieno ruutu!

Yhteensä 288,5, EVL1, KP ja TK4, FI TVA ja sij. 1

Voi vitsit. Mun lellipoika on nyt tosiaan FI TVA. Tuntuu ihan tosi huimalta, että mun haave, unelma ja tavoite on nyt totta!

IMG_0059

3 thoughts on “Valioyksilö

  1. Hyvä te, paljon onnea!!

  2. Upeaa! Valtavat onnittelut mahtavasta suorituksesta! 🙂

  3. Päivitysilmoitus: Voihan itku ja murhe, suru ja huoli | unna & nyyti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s