Neo, Raito ja Monni

Koirapoikien elämää ja tekoja

Luonteen lujuus koetuksella

Jätä kommentti

Koska aiemmatkin koirani on Vellihousu-Aihkia lukuunottamatta luonnetestattu, niin päätinpä viedä Neonkin testiin. Olen aina pitänyt sitä kokolailla selväpäisenä koirana, koska se on kaikin puolin normaali ja perusvakaa koira. Neolla ei ole koskaan ollut mitään ongelmia äänien, paikkojen, erikoisten alustojen tai muidenkaan normaalista poikkeavien asioiden kanssa. Sen on aina voinut ottaa mukaan mihin tahansa, eikä se ole ollut moksiskaan. Ainoa asia, joka Neon maailmaa on tähän mennessä hetkauttanut johonkin suuntaan on joulupukki, joka on Neon mielestä pahuuden multihuipentuma (oikeasti se on mun veli naamari päässä ja tyyny paidan alla). Joulupukilla ei olisi asiaa meidän taloon, mikäli asiaa kysyttäisiin Neolta (ei olla kyselty, joten Neo on tyytynyt makaamaan mun vieressä sohvalla, josta käsin se on sitten paheksunut ja murissut Pukin touhuja).

Tänään Neo sitten pääsi testiin. Ja se oli juuri sellainen, kun olin kuvitellutkin sen olevan. Se toimi leikissäkin tismalleen oletukseni mukaisesti: leikki kivasti, mutta voitettuaan lelun toi sen minulle sen sijaan, että olisi jatkanut leikkiä tuomarin kanssa (se on jatkanut vieraan kanssa leikkiä spontaanisti ehkä kaksi kertaa, yleensä se lähtee jatkamaan leikkiä muiden kanssa vasta kutsuttaessa ja jos minä en osallistu leikkiin). Ainoastaan puolustusosio oli minulle vähän ylläri, olisin veikannut, että puolustushalua olisi voinut olla vain pienen verran.

Tuomareina Neolla oli Lea Yli-Suvanto ja Anu Hatunpää
Pisteet jakaantuivat tänään näin:

Toimintakyky
+1a kohtuullinen

Terävyys
+1b koira joka ei osoita lainkaan terävyyttä

Puolustushalu
+3 kohtuullinen, hillitty

Taisteluhalu
+3 suuri

Hermorakenne
+1a, Hieman rauhaton

Temperamentti
+3 vilkas

Kovuus
+3 Kohtuullisen kova

Luoksepäästävyys
+3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin

Laukauspelottomuus
+++ laukausvarma

+198 p.

Mutta mitäpä tätä tämän enempää vatvomaan. Video kertoo enemmän kuin sata sivua tylsää blogijorinaa. Paitsi, että videolta ei näy se, kuinka Neo puri kelkkaa heti, kun uskaltautui lähietäisyydelle. Se näpsi ja nipisteli kelkkaa useampaankin otteeseen (kelkka vain heilahtelee näpsyjen tahdissa).

Kas tässä, oman elämänsä Hessu Hopo:

Luonnetesti Karkkila 15.5.2016
Tuomarin kommentit

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s