Neo, Raito ja Monni

Koirapoikien elämää ja tekoja

Kesäkivaa

Jätä kommentti

IMG_1443

IMG_1204

IMG_1200
Kangasniemen juhannus ei pettänyt tälläkään kertaa. Rentoa oleilua, uimista, hyvin syömistä ja kaikkea muutakin mukavaa!

Raito osoittautui hyvin pihassa pysyväksi seuramieheksi. Se hengaili hyväntuulisena joukon jatkona ja osallistui kaikkeen, mihin suinkin yletti ja pystyi. Seurusteluhommien lisäksi Neo vahtasi ongenkohoja, trampoliinia, frisbee-golf-koria ja kasteluletkua. Ja kun jengi saunoi ja ui joka välissä, Neonkin piti ravata järvessä alvariinsa. Koska kyllähän kaikkiin uimishommiin tarvitaan ehdottomasti yksi vesipelastuskoira päällysmieheksi. Kylläpä riitti bordercolliella puuhaa!

IMG_1389 IMG_1392 IMG_1394 IMG_1393

Raitokin harjoitteli uimista ilman pelastusliivejä ja aika hyvin se jo polskutteli menemään. Se vain tyhmyyksissään matki Neoa ja hyppäsi muutaman kerran järveen uppeluksiin, jonka jälkeen uimaan meneminen muuttui sen mielestä hiukan haastavaksi tehtäväksi. Se kykki ja ihmetteli kivellä aina ennen kuin uskaltautui veteen, mutta uimaan päästyään se ui varsin hyvällä tekniikalla ja mielellään. Ehkä tämä ongelma helpottaa kunhan päästään harjoittelemaan järveen menemistä jossain helpommassa rannassa.

IMG_1360
IMG_1316
IMG_1313
IMG_1271
IMG_1262

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s