Neo, Raito ja Monni

Koirapoikien elämää ja tekoja

Tuplavalio!

Jätä kommentti

tupla

Yksi etappi ja tavoite on nyt saavutettu, kun Neo polskutteli tänään Uudessakaupungissa itsensä vesipelastusvalioksi.

Ihan uskomatonta. Minä en vielä pari vuotta sitten ollut koskaan edes ajatellut, saati nähnyt vepe-kokeita ja me molemmat aloitimme koko touhun aivan nollatasolta. Ihan vaan silleen ”kaikkea pitää kokeilla edes kerran” -mentaliteetilla. Ja kun kerran Neokin niin tykkäsi uimisesta!

Onneksemme meillä oli pari ekaa kautta samassa ryhmässä Marika, jolla on paljon kokemusta lajista ja jonka ajatukset koiran kouluttamisesta osuvat hyvin minun järkeeni. Neon VPVA-tittelistä onkin pitkälti kiittäminen Marikaa! Iso kiitos myös meidän mainiolle vepe-ryhmälle. Ilman teitä tämä ei olisi mahdollista! KIITOS!

Kauden ensimmäisen (älyttömän sählinki) koeviikonlopun jälkeen sain säädettyä viimeisetkin liikkeet siihen malliin, ettei isompia virheitä enää viime ja tämän viikonlopun kokeissa sattunut. Muutama piste menetettiin mun omien ajoitusvirheiden ja Neon köysi-fiksaation takia, mutta pääsääntöisesti Neo teki liikkeet hyvinkin siivosti ja säntillisesti. Kun sille selvisi, mistä poikittaisessa viennissä on oikeasti kyse, se ei ole kertaakaan edes ajatellut tekevänsä siinä virhettä. Neo on siinä mielessä tosi kiva harrastuskoira, että se todella pyrkii tekemään asiat niin hyvin kuin se suinkin osaa (luoksetulon stopeissa saisi kyllä yrittää vähän enemmän, jos sallitaan tähän väliin tällainen pieni toko-nillitys-välihuomautus).

Viikko sitten Neo sai kahdesta Inkoon vepe-kokeesta ykköset ja tänään tosiaan napsahti se kolmaskin 1-tulos kisakirjaan ja niin Neosta tuli viikossa tuliterä Vesipelastusvalio!

Vepe

kuva: Matti Nenonen

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s