Neo, Raito ja Monni

Koirapoikien elämää ja tekoja

Sosiaalistumishommia

Jätä kommentti

Monnin ensimmäinen viikko meillä on nyt takana. Painoa on kertynyt tasaisesti ja se painaa nyt 4,7 kg. Se on siis suunnilleen samankokoinen kuin Neo tullessaan. Emme ole tehneet kuin ihan minimaalisia treeneihin liittyviä alkeisjuttuja. Olemme keskittyneet ennemmin sosiaalistumiseen ja uusien ilmiöiden esittelyyn. Viikko on siis sisältänyt vähän kaikenlaista ympäristöoppia. Koska asumme hyvin rauhallisella omakotitaloalueella, meidän täytyy ihan erikseen lähteä kylille katsomaan uusia asioita. Tuleepa sitten autoilukin tutuksi siinä samalla. Tällä viikolla olemme käyneet mm. eläinkaupassa, futistreeneissä, tallilla, veljeni luona corgeja ja kissoja moikkaamassa sekä Prisman parkkipaikalla ruuhka-aikaan. Monni on myös tavannut mukavia vieraita koiria, joiden kanssa se on saanut rauhassa touhuta.

Monni on suhtautunut uusiin ilmiöihin kiinnostuneena ja uteliaana. Hevosista ja kissoistakin se oli hyvin kiinnostunut, ei jännännyt niitä eikä tehnyt lopulta asiasta sen suurempaa numeroa. Hevosia enemmän kiinnosti lopulta hevosten jätösten syöminen ja corgin kanssa leikkiminen. Tässä vähän luokattoman huonoja kännykkäkuvia Monnin seikkailuista:

Monni vaikuttaa ensimmäisen viikon perustella varsin selväpäiseltä pennulta. Ruokahalu sillä on aivan pohjaton ja se suhtautuu ruokaan jokseenkin fanaattisesti. Olen nyt myös ryhtynyt tekemään sen kanssa vähän leikkihommia. Monni haluaa välillä tuoda lelut syliin ja mussuttaa siitä sylkyssä, mutta usein sen myös sanoo vaan heippa, ja häipyy horisonttiin aarteineen. Otimme siis kahden lelun leikin työn alle ja nyt se hoksaa jo vaihtaa lelusta toiseen vihjesanasta. Vähän se haluaa arvottaa leluja ja ottaisi mieluiten tietyntyyppisiä leluja.

Neo ei vielä ole alentunut leikkimään Monnin kanssa, mutta se sietää sen jo lähellään ja kävelyillä Monni on jopa saanut nykiä Neoa kaulusvilloista ilman palautetta. Neo ei enää nyrpistele nenäänä ja välillä se jopa seurailee pennun touhuja kiinnostuneena. Tai ehkä se on vaan kiinnostunut leluista, joita pentu kanniskelee ympäriinsä.

Tässä vielä oikealla kameralla alkuviikosta napsittuja kuvia. On se kyllä söpö! Ja on toi Raito kyllä mahtava! Se leikkii pennun kanssa tosi nätisti ja tykkää puuhastella sen kanssa.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s